Tongrolletjes in Duglérésaus met waterkerspuree

Rol de filets op met de minst witte kant (waar het vel heeft gezeten) naar binnen.

Fruit de sjalot in boter en overgiet met het glas wijn. Laat inkoken tot de helft.

Fruit de sjalot in boter en overgiet met het glas wijn. Laat inkoken tot de helft. Voeg de visfond toe en laat opnieuw inkoken tot de helft.

Schik de opgerolde filets naast elkaar in de pan en laat ze zachtjes garen (± 5 minuten).

Schep ze voorzichtig uit de visfond en hou apart op een schaal.

Voeg de room toe aan de saus en laat opnieuw inkoken tot de helft.

Werk af met de tomatenblokjes, peper, zout en fijngesneden dragon.

Serveer de visrolletjes met de saus.

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet af.

Voeg een flinke klont boter toe, een scheut melk, peper, zout en geraspte nootmuskaat.
Snij de waterkers fijn en voeg ze toe. Stamp fijn.

Serveer bij de vis.