ravioli funghi met gebakken boschampignons

Voor de ravioli

Snij de kastanjechampignons fijn.

Verhit een klontje boter in een pan en bak de champignons. Breng op smaak met de knoflook, peper en zout. Blijf bakken tot alle vocht is verdampt en de champignonstukjes droog in de pan liggen.

Laat volledig afkoelen en meng dan met de mascarpone, de Parmezaanse kaas, peper en zout.

Maak de ravioli met deze vulling (zoals beschreven in het basisrecept). Gebruik eventueel een raviolistempel om de ravioli uit te steken.

Voor de afwerking

Borstel de bospaddenstoelen schoon en bak ze mooi bruin in boter. Breng goed op smaak met peper en zout. Schuif ze naar één kant van de pan, voeg opnieuw een klont boter toe en bak hierin de fijngesneden ui en knoflook. Meng met de bospaddenstoelen.

Kook de ravioli in lichtgezouten water. Giet af en voeg toe aan de pan met de bospaddenstoelen.

Werk af met de fijngesneden salie. Serveer met de Parmezaanse kaas.