De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Zomerse veggiespaghetti

Ingrediënten

  • 2  uien, fijngesneden
  • olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 400 gram vegetarisch gehakt
  • 500 gram kerstomaten, gehalveerd
  • olijfolie
  • 1 bosje basilicum
  • peper en zout
  • 500 gram spaghetti
  • 350 gram reuzenkappertjes
  • 200 gram parmezaan

Instructies

  1. Fruit de uien lichtbruin in olijfolie. Voeg de knoflook toe en laat meebakken. Voeg het vegetarisch gehakt toe en roerbak enkele minuten. Voeg de kerstomaten toe en laat ze goed heet worden, zonder dat ze uit elkaar vallen. Voeg eventueel extra olijfolie toe. Breng op smaak met peper, zout en grofgesneden basilicum.
  2. Kook de spaghetti gaar, giet af en meng met de saus. Werk af met de kappertjes en geraspte parmezaan.