De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Zelfgemaakte chocopasta

Ingrediënten

  • 2 deciliters volle melk
  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram suiker
  • 250 gram roomboter (in stukjes)

Instructies

  1. Giet de melk in een steelpannetje en breng voorzichtig tot nét onder het kookpunt.
  2. Breek de chocolade in zo fijn mogelijke stukjes en voeg toe aan de melk.
  3. Haal van het vuur en roer tot alle chocolade is gesmolten.
  4. Voeg de suiker en de boter toe.
  5. Mix met een staafmixer en schep in een glazen pot.
  6. Laat afkoelen en sluit dan af met een deksel. Tot twee weken houdbaar in de koelkast.