De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Veggie stoofpotje met halloumi en spinazie

Ingrediënten

  • 2 pakken halloumi
  • olijfolie
  • 1 eetlepel kurkuma
  • peper & zout
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 400 gram spinazie
  • 200 gram zongedroogde tomaten op olie
  • 1  spaans pepertje (fijngesneden)
  • 1  handje cashewnoten

Instructies

  1. Snij de halloumi in blokjes en wentel ze in een beetje olijfolie, kurkuma, peper en zout. Bak de blokjes mooi krokant in een braadpan.
  2. Fruit ondertussen in een andere, diepe pan de knoflook in een scheut olijfolie en voeg de spinazie toe. Roerbak kort en breng goed op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de halloumi, de uitgelekte zongedroogde tomaten, Spaanse peper en cashewnoten toe.