De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Tagliatelle met scampi’s en Philadelphia

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gram zeewaterscampi’s, gepeld en ontdarmd (Fisker Budget)
  • 2 theelepels thaise rode currypasta
  • scheut muscadet sèvre & maine
  • 400 gram blokjes gepelde tomaten (Elvea)
  • 100 gram philadelphia
  • koriander (fijngehakt)
  • 500 gram tagliatelle (Barilla)

Instructies

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de scampi’s gedurende 5 minuten aan.
  2. Voeg de currypasta, de wijn en de tomatenblokjes toe. Laat nog 5 minuten pruttelen.
  3. Roer de Philadelphia en de koriander eronder. Warm goed op.
  4. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Dien de pasta op met de garnalensaus.