De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Spirelli alla puttanesca

Ingrediënten

  • 2  chilipepers, fijngesneden
  • 1  ui, fijngesneden
  • 100 gram karras ansjovisfilets look (fijngehakt)
  • 1  scheut olijfolie
  • 4  tomaten (in stukken gesneden)
  • 1  scheut rode wijn
  • 2 eetlepels zwarte olijven (ontpit)
  • 500 gram boni bio spirelli
  • parmezaanse kaas

Instructies

  1. Verhit de olijfolie in een pan en stoof hierin de chilipepers, de ui en de ansjovis.
  2. Voeg de tomaten en de rode wijn toe.
  3. Doe het deksel op de pan en laat 30 minuten zachtjes sudderen.
  4. Voeg de olijven toe.
  5. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Giet af en voeg bij de saus.
  7. Werk af met Parmezaanse kaas.