De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Spaghetti bolognaise

Ingrediënten

  • 2  klontjes boter
  • 1  ui, fijngesnipperd
  • 400 gram dv fresh stoof spaghettigroenten
  • 800 gram gepelde tomaten (blik)
  • oregano
  • tijm
  • peper en zout
  • 500 gram gemengd gehakt (varken/rund)
  • 500 gram soubry spaghetti
  • 100 gram alvo emmental, geraspt

Instructies

  1. Verhit een klontje boter in een grote pan en stoof hierin de fijngesnipperde ui.
  2. Voeg de spaghettigroenten toe en laat enkele minuten meestoven.
  3. Doe de gepelde tomaten erbij.
  4. Breng op smaak met oregano, tijm, peper en zout.
  5. Bak het gehakt rul in een andere pan.
  6. Voeg het gehakt toe aan de groenten.
  7. Laat de saus gedurende een half uur pruttelen op een zacht vuur. Roer regelmatig.
  8. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  9. Serveer de saus bij de spaghetti. Werk af met de geraspte kaas.