De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Smörrebröd met aardappelsla & rosbief

Ingrediënten

  • 2  uien
  • arachideolie
  • 4 sneden roggebrood
  • boter
  • 4  schepjes aardappelsla (kant-en-klaar uit het koelvak)
  • 8 sneden rosbief
  • 1  bakje waterkers
  • peper en zout

Instructies

  1. Snij de uien in ringen. Frituur ze in ± 7 minuten goudbruin in olie van 180 °C. Laat uitlekken op keukenpapier en breng meteen op smaak met zout.
  2. Snij uit het roggebrood 4 rondjes (gebruik eventueel een glas om ze uit te steken). Besmeer ze met boter. Beleg achtereenvolgens met een flinke schep aardappelsla, 2 plakjes kunstig geplooide rosbief, gefrituurde uien en waterkers. Breng de rosbief goed op smaak met peper en zout. Serveer meteen.