De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Roggebrood met avocado, Gandaham en tomaat

Ingrediënten

  • 4 sneden roggebrood
  • 1  avocado
  • rucola
  • 4  plakjes ganda hoeveham
  • 1  tomaat (in dunne schijfjes)
  • sap van een halve citroen
  • parmezaanschilfers
  • olijfolie

Instructies

  1. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster.
  2. Halveer de avocado en prak het vruchtvlees. Voeg een klein beetje citroensap toe.
  3. Snij de sneetjes brood in 2 en besmeer ze met het vruchtvlees van de avocado.
  4. Besprenkel de rucola en de tomaat ook met een beetje citroensap.
  5. Beleg het brood met een schijfje tomaat, een plakje ham en de rucola.
  6. Bedruppel met een beetje olijfolie.
  7. Werk af met parmezaanschilfers.