De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Puntpaprika gevuld met tofu en olijven

Ingrediënten

  • 2  puntpaprika’s
  • olijfolie
  • 1  ui (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1 pak tofu (in blokjes)
  • een handje ontpitte olijven (fijngesneden)
  • peper en zout

Instructies

  1. Halveer de puntpaprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Bedruppel met olijfolie.
  2. Fruit in een pan de ui en de knoflook glazig. Voeg de tofu toe en laat even aanbakken. Meng dan met de olijven, peper en zout.
  3. Vul de puntpaprika’s op met dit mengsel en zet 25 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven.