De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Puntje wildtaart met herfstsalade

Ingrediënten

  • 4  puntjes paté naar keuze: haas, ree, fazant, everzwijn
  • 2  stronkjes witloof
  • boter
  • een zakje veldsla
  • een handvol walnoten
  • 4 eetlepels notenolie
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • peper & zout
  • didden vijgenkonfijt

Instructies

  1. Haal de paté uit de verpakking en schik op vier borden.
  2. Halveer de stronkjes witloof en bak deze mooi goudbruin in boter.
  3. Leg bij de paté en werk af met veldsla en grofgesneden walnoten.
  4. Meng de notenolie met de wijnazijn, peper en zout. Druppel over de salade.
  5. Werk elk bord af met een lepel Didden vijgenkonfijt.