De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Pizza met groene salade on top

Ingrediënten

  • 1  rol pizzadeeg
  • 4 eetlepels kant-en-klare tomatensaus
  • 6  groene asperges
  • 1 pak mini-mozzarella bolletjes
  • 1  handje rucola
  • 1  handje bladpeterselie
  • geraspte parmezaan

Instructies

  1. Rol het pizzadeeg uit. Bestrijk met de tomatensaus en zet ± 12 minuten in een op 220 °C voorverwarmde oven.
  2. Blancheer intussen de groene asperges beetgaar in lichtgezouten water. Laat goed uitlekken en snij in stukjes.
  3. Beleg de pizza met mozzarella, stukjes kerstomaat, rucola, asperges en bladpeterselie.
  4. Bestrooi met geraspte parmezaan.