De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Perentaartje met Bleu de Graven

Ingrediënten

  • 2 pakken bladerdeeg
  • 4  peren
  • 250 gram mascarpone
  • enkele lepels honing
  • enkele takjes verse tijm
  • 4 theelepels suiker
  • 4  dikke plakken blue de graven

Instructies

  1. Beboter 4 ovenschaaltjes. Snij elk stuk bladerdeeg doormidden en bekleed de ovenschaaltjes.
  2. Bestrijk de bodem met een dunne laag mascarpone.
  3. Bedruppel deze met honing en bestrooi met tijm.
  4. Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snij verder in partjes.
  5. Verdeel over de mascarpone.
  6. Bestrooi met suiker en beleg met de Bleu de Graven.
  7. Zet ± 35 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.