De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Papillot met kabeljauwfilet, broccoli en venkel

Ingrediënten

  • 1  broccoli, in roosjes verdeeld
  • coricelli olijfolie
  • 1  venkel, in stukken gesneden
  • 1  wortel, in fijne reepjes gesneden
  • 1  handvol spinazie, gewassen en steeltjes verwijderd
  • 4  kabeljauwfilets
  • 1  citroen, in 4 gesneden
  • 2 deciliters witte wijn
  • peper en zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bestrijk 4 vellen bakpapier lichtjes met olijfolie.
  3. Leg de broccoli, de venkel, de wortelreepjes en de spinazie op het bakpapier. Leg de kabeljauwfilets erbij samen met een stukje citroen.
  4. Overgiet met de witte wijn.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Vouw de pakketjes goed dicht. Zet ze gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.