De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Panachépudding

Ingrediënten

  • 1 liter volle melk (Campina)
  • 25 gram vanillepudding poeder (Dr. Oetker)
  • 75 gram fijne suiker
  • 40 gram maïsbloem
  • 2 koffielepels douwe egberts instant gold
  • 20 gram cacaopoeder

Instructies

  1. Breek de poeder voor vanillepudding in een beetje melk.
  2. Kook ¼de liter melk en voeg 25 g suiker toe. Giet al roerend de vanillepuddingoplossing bij de kokende melk en laat doorkoken.
  3. Giet de pudding in 4 schaaltjes en laat afkoelen.
  4. Zeef de cacaopoeder over de maïsbloem. Kook ¼de liter melk, voeg 25 g suiker toe en bind met de maïsbloem, die in een weinig koude melk werd gebroken. Laat doorkoken.
  5. Giet over de vanillepudding.
  6. Kook ¼de liter melk, voeg 25 g suiker toe en bind met 20 g maïsbloem, die in een weinig melk werd gebroken. Roer de oploskoffie hieronder. Laat doorkoken.
  7. Giet voorzichtig op de chocoladepudding en laat afkoelen.