De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

New York bruschetta met pastrami en zuurkool

Ingrediënten

  • 1  rode ui (in dunne ringen)
  • een scheutje rodewijnazijn
  • 1  ciabattabrood
  • olijfolie
  • 200 gram verse zuurkool (uitgelekt)
  • mosterd
  • 120 gram pastrami
  • een bakje tuinkers

Instructies

  1. Overgiet de uiringen met de rodewijnazijn en laat even marineren.
  2. Snij de ciabatta doormidden in de lengte en bedruppel de twee snijkanten met olijfolie.
  3. Snij vervolgens in kleinere stukken en gril deze mooi goudbruin op de barbecue.
  4. Doe de zuurkool in een kookpot en verwarm op een laag vuur.
  5. Bestrijk elk stuk brood met een dun laagje mosterd.
  6. Verdeel hierover de zuurkool en de pastrami.
  7. Werk af met de gemarineerde uiringen en de tuinkers.