De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Minicroques met mozzarella en pesto

Ingrediënten

  • 16 sneden stokbrood
  • 1  potje pesto
  • 1 pak mozzarella ((langwerpig, voor warme bereidingen) )
  • 1  potje zongedroogde tomaten
  • 1 bosje basilicum
  • olijfolie

Instructies

  1. Bestrijk 8 sneetjes stokbrood met pesto en leg er een sneetje mozzarella op. Dek af met een sneetje stokbrood.
  2. Giet een flinke scheut olijfolie in een braadpan en bak de croques 2 à 3 minuten per kant, of tot de kaas begint te smelten.
  3. Werk af met gedroogde tomaten en basilicum.