De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Kalkoenlapje gevuld met spinazie en roomkaas

Ingrediënten

  • 4  kalkoenlapjes
  • 4 schijfjes parmaham
  • 100 gram spinazie
  • 200 gram philadelphia original
  • boter
  • peper

Instructies

  1. Leg op elk kalkoenlapje een stukje huishoudfolie. Klop met een plat vlak, bijvoorbeeld met een vleeshamer of het lemmet van een mes, de filets wat dunner zodat ze groter worden. Bestrooi ze met peper. Leg op elke filet een plakje Parmaham en enkele blaadjes spinazie. Bestrijk ze met de Philadelphia roomkaas.
  2. Rol de lapjes op bind ze dicht met keukentouw.
  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  4. Smelt boter in een pan en leg de rolletjes voorzichtig in de pan. Bak ze 2 à 3 minuten aan iedere kant.
  5. Leg de rolletjes in een ovenschaal en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven.