De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Kabeljauwfilet met kaas

Ingrediënten

  • 600 gram kabeljauwfilets
  • 3  pruimtrostomaten ruby red
  • 1 deciliter room
  • 1 eetlepel mosterd
  • 150 gram alvo geraspte emmentaler
  • peper en zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verdeel de kabeljauwfilets over 4 kleine vuurvaste potjes. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij de tomaten schijfjes en verdeel ze over de vis.
  4. Meng de room met de mosterd en de gemalen kaas. Verdeel over de tomaten en vis.
  5. Zet de potjes 40 minuten in de voorverwarmde oven.