De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Grijze garnalen

Ingrediënten

  • 4  aardappelen
  • 200 gram grijze garnalen
  • 4 eetlepels garnalensaus (kant en klaar)
  • 1 eetlepel boter
  • 1⁄2  ui
  • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
  • 1 koffielepel currypasta
  • enkele druppels citroensap
  • peper en zout

Instructies

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar.
  2. Snipper de ui heel fijn en stoof ze in de boter.
  3. Plet de aardappelen samen met de ui. Kruid met peper en zout.
  4. Voeg enkele druppels citroensap toe.
  5. Warm de garnalensaus op en breng op smaak met de currypasta.
  6. Schik de aardappelpuree in de aperitiefglaasjes.
  7. Schik de garnalen erover.
  8. Werk af met de saus en de gehakte peterselie.