De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gevulde tomaten

Ingrediënten

  • 4  grote vleestomaten (of 8 kleinere tomaten)
  • 400 gram gemengd gehakt
  • 100 gram fetakaas
  • olijven (1 handje, ontpit)
  • muntblaadjes (1 handje)
  • peper en zout
  • olijfolie

Instructies

  1. Snij de hoedjes van de vleestomaten en hou ze even apart.
  2. Hol de tomaten uit met een lepel en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier.
  3. Meng het gehakt met de verbrokkelde fetakaas, de fijngesneden olijven en de fijngesneden munt. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Vul de tomaten op met het gehaktmengsel en zet de hoedjes er terug op.
  5. Besprenkel met olijfolie en zet 35 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven.