De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gevulde puntpaprika’s met gehakt, feta & munt met gegrild brood

Ingrediënten

  • 4  rode puntpaprika’s
  • 500 gram gemengd gehakt
  • 200 gram feta
  • 1 bosje munt
  • peper en zout
  • olijfolie
  • enkele sneetjes grof brood

Instructies

  1. Halveer de puntpaprika’s in de lengte. Verwijder de zaadlijsten.
  2. Meng in een kom het gehakt met de verkruimelde feta en de fijngesneden munt. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Vul de paprikahelften met dit mengsel. Druk goed aan. Leg ze naast elkaar op een bakplaat (bestrijk deze met olijfolie) en zet ± 45 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven.
  4. Bedruppel het brood royaal met olijfolie en gril mooi goudbruin in de grillpan (of bak in een pan).