De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gevulde portobello

Ingrediënten

  • 4  portobello’s
  • 1  rode paprika
  • olijfolie
  • 200 gram maredsous roomkaas
  • peper en zout
  • 2 eetlepels geraspte kaas

Instructies

  1. Snij de stelen uit de portobello’s en hak ze fijn.
  2. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine stukjes.
  3. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de stukjes steel en de paprika. Kruid met peper en zout.
  4. Meng de roomkaas onder het paprikamengsel en vul de portobello’s.
  5. Bestrooi met de geraspte kaas.
  6. Leg in een aluminium bakje en zet gedurende 12 minuten op de barbecue.