De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gevulde olijven

Ingrediënten

  • 1 eetlepel kappertjes (fijngesneden )
  • 1⁄2 pak fetakaas (100 g)
  • olijven (1 bokaal, ontpit, zwart of groen)
  • bloem (1 kopje)
  • 1  ei (losgeklopt)
  • panko of paneermeel (kopje)
  • frituurolie
  • tomatensaus (1 potje, kant-en-klaar)

Instructies

  1. Plet de kappertjes en meng met de fetakaas.
  2. Vul de olijven op met dit mengsel (rol er dunne worstjes van die in de olijven passen).
  3. Wentel alle olijven achtereenvolgens door de bloem, het ei en de panko. Frituur goudbruin op 180 °C.
  4. Serveer met de opgewarmde tomatensaus.