De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gelakte wortelen met hazelnoot

Ingrediënten

  • gele en oranje wortelen (een bussel)
  • peper & zout
  • olijfolie
  • honing
  • verse tijm
  • grofgehakte hazelnoten (een hand vol)
  • 1 bosje peterselie

Instructies

  1. Schraap de wortelen en snij ze middendoor (of in kwarten als het hele dikke wortelen zijn).
  2. Schik ze in een ovenschotel en bedruppel met olijfolie en honing.
  3. Breng op smaak met peper, zout en tijm.
  4. Zet ± 30 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.
  5. Schud af en toe met de schaal en draai de wortelen eens om.
  6. Werk af met de hazelnoten en peterselie.