De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gekaramelliseerde aperitiefnoten

Ingrediënten

  • 50 gram boter
  • 4 eetlepels ahornsiroop
  • 1⁄2 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel grof zeezout
  • 400 gram pecannoten
  • 1 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden

Instructies

  1. Smelt de boter met de ahornsiroop, de cayennepeper en het zeezout.
  2. Doe de noten in een bakvorm en giet de boter hierover. Meng goed. Zet 10 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven.
  3. Bestrooi met de rozemarijn, meng goed en zet nog 2 minuten terug in de oven.