De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gegrilde asperges met hollandaise en aardappelsalade

Ingrediënten

  • 500 gram voorgegaarde asperges (kant-en-klaar)
  • arachideolie
  • 200 milliliters hollandaisesaus (kant-en-klaar)
  • groene kruiden (krulpeteterslie, dragon, bieslook, tuinkers…)
  • 500 gram aardappelsalade (kant-en-klaar)

Instructies

  1. Laat de asperges goed uitlekken en dep ze droog. Wentel ze in een beetje arachideolie.
  2. Klem de asperges vast tussen een rooster en gril aan beide kanten kort op de barbecue.
  3. Leg op een schaal.
  4. Verwarm de hollandaisesaus zoals staat aangegeven op de verpakking en giet deze over de asperges.
  5. Werk af met de groene kruiden.
  6. Serveer met de aardappelsalade.