De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Gazpacho van perziken met feta

Ingrediënten

  • 4  perziken
  • 1⁄2  komkommer
  • 1⁄2  gele paprika
  • 4  gedroogde abrikozen
  • 2 eetlepels honing
  • 1⁄2  pakje feta
  • 1 scheutje witte balsamicoazijn
  • 1 scheutje olijfolie
  • zout

Instructies

  1. Schil de perziken en ontpit ze. Snij in blokjes.
  2. Doe hetzelfde met de komkommer en de paprika.
  3. Doe de abrikozen in een kom en overgiet met de balsamicoazijn en de olijfolie. -Breng op smaak met een beetje zout. Dek af en zet een nacht in de koelkast.
  4. Mix in de blender met een klein scheutje ijskoud water en de honing tot een dikke consistentie. Zet opnieuw in de koelkast.
  5. Serveer in kleine kommetjes en werk af met verbrokkelde feta.