De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Garnaalkroketten

Ingrediënten

  • 2 bosjes waterkers
  • 1  rode ui (in dunne ringen gesneden)
  • 4  kwarteleitjes (gekookt)
  • 1  citroen
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 8  artisanale garnaalkroketten (kant-en-klaar)
  • 1 bosje peterselie
  • eventueel nog wat gepelde of ongepelde grijze garnalen

Instructies

  1. Maak op elk bord een mooi slaatje. Gebruik hiervoor de waterkers, dunne uienringen, een gekookt kwarteleitje en een partje citroen. Werk af met een paar druppels olijfolie, peper en zout.
  2. Frituur de kroketten gedurende 5 à 6 minuten tot het korstje goudbruin is en de vulling heet tot in de kern.
  3. Frituur de peterselie gedurende 20 seconden, laat even uitlekken en leg op de garnaalkroketten.
  4. Werk af met extra garnalen.