De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Fris slaatje met schelvis op bruschetta

Ingrediënten

  • 2  schelvisfilets
  • 100  g roomkaas
  • 100  g zure room
  • 2  lente-uitjes ( (fijngesneden) )
  • 2  eetlepels kappertjes
  • 1  bosje radijzen ((fijngesneden) )
  • 1  bosje bieslook ((fijngesneden) )
  • peper en zout
  • geraspte schil van 1 citroen
  • 1  stokbrood
  • olijfolie

Instructies

  1. Pocheer de schelvisfilets in een bodempje water met zout (of stoom ze gaar). Laat afkoelen en haal ze dan uit elkaar met een vork.
  2. Meng de roomkaas met de zure room, de lente-uitjes, de kappertjes, de radijzen, de bieslook, de citroenschil, peper en zout.
  3. Voeg de vis toe.
  4. Snij het stokbrood in dunne plakjes en bestrijk deze aan weerszijden met olijfolie. Gril ze gaar. Beleg met de vissalade