De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Courgettespaghetti met tomatensaus

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1  ui, fijngesnipperd
  • 250 gram soepballetjes
  • 800 milliliters alvo, gepelde tomaten
  • 40 gram pijnboompitten
  • 250 gram verse spaghetti
  • 800 gram courgettespaghetti
  • 100 gram parmezaanse kaas
  • peper en zout

Instructies

  1. Bak de fijngesnipperde ui gedurende enkele minuten in de hete olijfolie.
  2. Voeg de soepballetjes en de gepelde tomaten toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie tot ze goudbruin kleuren. Neem uit de pan!
  4. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de courgettespaghetti in een vergiet. Giet de gekookte spaghetti hierover af.
  5. Verdeel de spaghetti over borden. Schep de saus erover. Werk af met de pijnboompitten en parmezaanse kaas.