De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Chutney van witloof met foie gras

Ingrediënten

  • 4  witloof (stronkjes)
  • 7 eetlepels confituursuiker
  • 3 eetlepels witte wijn
  • 3 eetlepels ciderazijn
  • 1 eetlepel porto
  • 3 eetlepels arachideolie
  • roze peper
  • peper en zout
  • stokbrood
  • een stuk foie gras

Instructies

  1. Snij het witloof fijn en stoof het glazig in de olie.
  2. Voeg de suiker, witte wijn, ciderazijn, porto, peper en zout toe. Laat zachtjes pruttelen en inkoken.
  3. Laat afkoelen en werk af met roze peper.
  4. Serveer met het stokbrood bij de foie gras.