De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Burrata met tomaat en serranoham

Ingrediënten

  • 4  sneetjes witbrood
  • 250 gram kerstomaatjes
  • fleur de sel
  • 80 gram serranoham
  • 1 eetlepel coricelli olijfolie extra vierge
  • 150 gram zanetti mozzarella burrata (in stukjes gesneden)
  • enkele blaadjes basilicum

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het brood gedurende 10 minuten tijdens het voorverwarmen van de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  2. Halveer de kerstomaatjes en bestrooi ze met wat fleur de sel.
  3. Beleg de boterhammen met de serranoham, de tomaatjes en de burrata. Besprenkel met de olijfolie.
  4. Werk af met de basilicum.