De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Burrata met gegrilde druiven

Ingrediënten

  • ± 12 druiven zonder pit
  • een scheut olijfolie
  • 1 theelepel venkelzaadjes
  • 1  teentje knoflook (geperst)
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 theelepel bruine suiker
  • peper en zout
  • 1  burrata
  • een takje dragon

Instructies

  1. Meng de druiven met de olijfolie, de venkelzaadjes, de knoflook, de balsamico, de bruine suiker, peper en zout in een kom. Laat een kwartiertje marineren.
  2. Rijg de druiven aan satéprikkers (hou het vocht bij) en gril elke kant 3 minuten (in de grillpan of op de barbecue).
  3. Haal de burrata uit de verpakking en leg deze op een bord. Leg hierop de gegrilde druiven.
  4. Bedruppel met de marinade. Werk af met de dragon.
  5. Je kunt dit met warme of koude druiven eten.