De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Aperitiefplank met vlees, vis, paté en erwtensoep

Ingrediënten

  • wildvleesbrood met veenbessen
  • rillettes van eend
  • spektaart van de elzas
  • italiaanse vissalade
  • gerookte forelsalade
  • tonijn met fijne kruiden
  • stokbrood
  • olijfolie
  • kant-en-klare erwtensoep
  • 1  witte pens
  • boter
  • paté met abrikozen en ananas, fazantpaté, everzwijnpaté, hazenpaté, reebokpaté en bosduifmousse
  • meergranenbrood
  • noten-rozijnenbrood

Instructies

  1. Snij het wildvleesbrood in plakjes en schik op een plank. Snij het stokbrood in plakjes en besprenkel met olijfolie. Gril mooi goudbruin. Verwarm de spektaart en snij in puntjes.
  2. Snij het stokbrood in plakjes en besprenkel met olijfolie. Gril mooi goudbruin. Besmeer met de salades.
  3. Verwarm de erwtensoep zoals staat aangegeven op de verpakking. Verwijder het vel van de witte pens en snij in dunne plakjes. Bak deze mooi goudbruin in boter. Werk de soep af met plakjes witte pens.
  4. Enkele plakjes paté met abrikozen en ananas, fazantpaté, everzwijnpaté, hazenpaté, reebokpaté en bosduifmousse. Serveer met meergranen- & noten-rozijnenbrood.