De lekkerste recepten van Alvo!

Asperges, slasoorten, snijboontjes, tomaten, courgettes,... ideaal voor lekkere gerechten en slaatjes met een frisse toets. Laat je inspireren door de voordelige seizoensgerechten van Alvo.

Aardappelsalade

Ingrediënten

  • 1 kilogram vastkokende aardappelen
  • 8  herta knacki, in stukjes gesneden
  • 3  zoetzure augurken, in kleine stukjes gesneden
  • 3  lente-uitjes, fijngesneden
  • 3 eetlepels wittewijnazijn
  • 3 eetlepels hellmann’s mayonaise
  • peper en zout

Instructies

  1. Kook de aardappelen in de schil in lichtgezouten water gaar in 20 minuten.
  2. Giet af en laat lichtjes afkoelen. Pel de aardappelen en snij ze in stukken.
  3. Meng de aardappelen met de worst, de augurk, de lente-uitjes, de azijn en de mayonaise.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat minstens een uur afgedekt in de koelkast staan.