Natuurlijk anders

Ontdek ons nieuwe gamma (h)eerlijke gezonde producten

Sportief is het nieuwe slank. We zetten tienduizend stappen per dag, we joggen, gaan zwemmen en doen aan yoga. Bij die actieve levensstijl hoort natuurlijk ook gezond maar vooral lékker eten.

Bij Alvo vind je in het “Natuurlijk Anders” gamma, alle ingrediënten voor iedereen die bewust en gezond wil leven. Je hoeft dus niet langer naar de apotheek of drogist voor supplementen die het dagelijkse voedingspatroon verrijken.

Ook de sportieveling vindt bij ons supplementen die speciaal bestemd zijn voor sporters. Wie geen of niet te veel suiker wil eten, kan toch zonder problemen genieten van zoet: er zijn in onze winkels genoeg suikervrije producten alsook suikervervangers beschikbaar.

Wil je vaker biologische ingrediënten verwerken in jouw gerechten? Top! Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Daarnaast heeft Alvo aandacht voor ambachtelijke, lokale kwaliteit én Fairtrade producten uit de eerlijke handel. Wie last heeft van allergieën of intoleranties, hoeft ook niet meer het halve land af te reizen op zoek naar geschikte ingrediënten: die breng je voortaan gewoon mee tijdens je wekelijkse bezoek aan jouw Alvo-supermarkt. 

Product in de kijker

Rabeko
confituur Extra Light

Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren zij o.a. 6 Extra Light confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g).

Deze confituren worden gezoet met natuurlijke zoetstoffen en zijn geschikt voor mensen met diabetes.

Product in de kijker

Nada
gevriesdroogd fruit

De gevriesdroogde fruitsnacks van NADA Nothing Added zijn lekker knapperig, gezond en 100% natuurlijk!

Door het vriesdrogen blijven de intens verse fruitsmaak en alle voedingswaarden in elk stukje fruit behouden. Een zakje fruitsnacks bevat een dagelijkse aanbevolen portie fruit.

Gezond afvallen én slank blijven.

100 % genieten van 0 % toegevoegde suikers.

Bij lactose-intolerantie is het lichaam niet in staat om lactose, een suiker die van nature aanwezig is in dierlijke melk, te verteren. Producten zonder lactose of melk zijn aangewezen. 

Als verrijking van het dagelijkse voedingspatroon. 

Bij glutenintolerantie (coeliakie) is het aangewezen om gluten, een eiwit dat van nature voorkomt in granen (tarwe, rogge, gerst, kamut en spelt en in alle afgeleide producten) te vermijden. 

Supplementen speciaal gericht op sporters en bedoeld als aanvulling op de gewone voeding.

Beter eten met eerlijke en gezonde ingrediënten.

Biologisch staat voor een manier van leven. Genieten van het lekkerste wat de natuur te bieden heeft. Met respect voor natuur, mens en dier. 

Kwaliteitsproducten als resultaat van eerlijke handel waarvoor de boer uit het zuidelijk halfrond een eerlijke prijs krijgt. Want een betere wereld smaakt beter.

Heerlijk van smaak, eerlijk en kleinschalig geproduceerd. Veelal seizoensgebonden specialiteiten met ingrediënten van topkwaliteit.