Les meilleures recettes de Alvo!

Asperges, laitues, haricots verts, tomates, courgettes, ... idéal pour des plats savoureux et des salades avec une touche de fraîcheur. Soyez inspiré par les plats saisonniers favorables d'Alvo.

Boeuf à la ficelle

Ingrédients

  • 800 grammes de filet de bœuf en une pièce (ou de steak bien tendre)
  • 1 bouquet de jeunes carottes
  • 1 bouquet de navets
  • 1  petite courgette
  • 1 litre de bouillon de boeuf de qualité
  • gros sel de mer

Instructions

  1. Maak alle groenten schoon en snijd ze in stevige stukken.
  2. Breng de runderbouillon aan de kook. Doe er de wortelen en raapjes bij. Laat een tiental minuten koken.
  3. Bind een keukentouw rond het rundvlees. Leg het vlees in de kokende bouillon en maak het uiteinde van het touw vast aan een handvat van de pot. Laat het vlees gedurende 8 minuten meekoken.
  4. Voeg samen met het vlees de courgette toe aan de bouillon
  5. Trek het vlees uit de pot. Versnijd het stuk filet in mooie plakken. Bestrooi het heerlijk saignante vlees met grof zeezout.
  6. Leg het vlees op een verwarmde serveerschotel. Schep de groenten uit de bouillon en leg ze rond het vlees.

Servez le vin idéal!

Conseil vin pour cette recette:

Maranon Argentina Syrah 2014

Rouge,
Argentine