Natuurlijk anders

Ontdek ons nieuwe gamma (h)eerlijke gezonde producten

Sportief is het nieuwe slank. We zetten tienduizend stappen per dag, we joggen, gaan zwemmen en doen aan yoga. Bij die actieve levensstijl hoort natuurlijk ook gezond maar vooral lékker eten.

Bij Alvo vind je in het “Natuurlijk Anders” gamma, alle ingrediënten voor iedereen die bewust en gezond wil leven. Je hoeft dus niet langer naar de apotheek of drogist voor supplementen die het dagelijkse voedingspatroon verrijken.

Ook de sportieveling vindt bij ons supplementen die speciaal bestemd zijn voor sporters. Wie geen of niet te veel suiker wil eten, kan toch zonder problemen genieten van zoet: er zijn in onze winkels genoeg suikervrije producten alsook suikervervangers beschikbaar.

Wil je vaker biologische ingrediënten verwerken in jouw gerechten? Top! Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Daarnaast heeft Alvo aandacht voor ambachtelijke, lokale kwaliteit én Fairtrade producten uit de eerlijke handel. Wie last heeft van allergieën of intoleranties, hoeft ook niet meer het halve land af te reizen op zoek naar geschikte ingrediënten: die breng je voortaan gewoon mee tijdens je wekelijkse bezoek aan jouw Alvo-supermarkt. 

Gezond afvallen én slank blijven.

100 % genieten van 0 % toegevoegde suikers.

Bij lactose-intolerantie is het lichaam niet in staat om lactose, een suiker die van nature aanwezig is in dierlijke melk, te verteren. Producten zonder lactose of melk zijn aangewezen. 

Als verrijking van het dagelijkse voedingspatroon. 

Bij glutenintolerantie (coeliakie) is het aangewezen om gluten, een eiwit dat van nature voorkomt in granen (tarwe, rogge, gerst, kamut en spelt en in alle afgeleide producten) te vermijden. 

Supplementen speciaal gericht op sporters en bedoeld als aanvulling op de gewone voeding.

Beter eten met eerlijke en gezonde ingrediënten.

Biologisch staat voor een manier van leven. Genieten van het lekkerste wat de natuur te bieden heeft. Met respect voor natuur, mens en dier. 

Kwaliteitsproducten als resultaat van eerlijke handel waarvoor de boer uit het zuidelijk halfrond een eerlijke prijs krijgt. Want een betere wereld smaakt beter.

Heerlijk van smaak, eerlijk en kleinschalig geproduceerd. Veelal seizoensgebonden specialiteiten met ingrediënten van topkwaliteit.

Product in de kijker

Be-Kind

  • 100 % natuurlijke ingrediënten
  • hele noten, gedroogd fruit en volkoren granen
  • glutenvrij
  • geen genetisch gemodificeerd organisme
  • goede bron van vezels
  • lage glycemische index
  • geen kunstmatige smaken, kleuren- of conserveringsmiddelen
  • transparantie & authenciteit
  • nutritionele voordelen
  • superior taste

Product in de kijker

Ritchie limonade

Belgische limonade gebaseerd op het originele familierecept. Bruisende limonade met 100 % natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen en gezoet met rietsuiker. In een mooi retroflesje, met een handige schroefdop!